Navigation Menu+

To all the boys who lied before

Posted on Jan 14, 2023 by in fără repetiție | 0 comments

Cine-ar fi știut că relațiile de tip prestări servicii (hei, mă refer la cele cu contracte și facturi), vor începe să semene din ce în ce mai mult cu tentativele mele de dating?

 

După vreo 3 Ne vedem mâine dimineață, promise de Jérôme șofagistu și soldate cu speranțe frânte, și o comandă IKEA livrată la o săptămână și multe telefoane distanță (și nu vreți să știți cât de complicat este să explici în franceza din liceu, că de neerlandeză nu m-ating – Doamnă, vedeți că mă puneți să plătesc a doua oară o comandă deja plătită și care nu a ajuns! Nu, nu doresc să anulez comanda, mi-ar plăcea doar să ajungă la un moment dat obiectele, dacă tot le-am plătit), am avut o epifanie.

Mi-au venit în minte toate acele dăți – e drept, nu multe (pe principiul: Cine nu joacă nu pierde!) – când m-am aventurat în lumea datingului online, și care s-au soldat cu răsunătoare eșecuri.

Și, printr-o reamenajare a mișcării brauniene din capul meu – cum numește drăgălaș prietena Sorina procesul gândirii mele – mi-au venit în minte Julio Iglesias și Willie Nelson, cu al lor To all the girls I’ve loved before.

Mai în glumă, mai în serios, mi-am dat seama că toate acele situații în care am fost surprinsă, dezamăgită (de) și furioasă (pe) diverși domni, care au apucat cel mult niște calificări sau optimi de finală, m-au pregătit, de fapt, pentru exact astfel de spețe administrative, cărora cu greu le-aș fi făcut altfel față – hence, titlul.

Ce este de-a dreptul amuzant, sau ridicol, dacă schimbi unghiul din care privești, este că, în ciuda faptului că 50 m-așteaptă după vreo 2 colțuri, încă iau de bun când cineva face o promisiune. În cartea mea, dacă promiți, livrezi. Și dacă nu, trimiți măcar vreo explicație, vreo scuză, vreo ceva.

Call me old (fashioned), dar cred că în această privință e prea târziu să mă mai schimb. Prevăd c-o să înființez un club pent’ aștia, naivii, care chiar cred când li se spune. Sau că m-apuc să scriu Așteptându-l pe Jérôme.

 

Stați așa, că tocmai m-a sunat dl de la IKEA. Încep să cred că vrea o relație serioasă!

 

foto: Unsplash

Spread the love

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *