Navigation Menu+

noroc la dialogue

Posted on Apr 18, 2018 by in smart places to go to | 0 comments

avem o cafenea draguță la parter – mă avertizase petruța, e drept. dar asta nu m-a pregătit pentru șocul vizual pe care l-am avut când am deschis ușa. ar fi trebuit să suspectez după nuanța de bleu-gri petrol care acoperea ușa înaltă de lemn de la parterul clădirii de pe hristo botev că spațiul dinăuntru e aranjat frumos, dar n-am fost pregătită pentru mozaic și coloane.

arhitectură neo-brâncovenească și mobilier modern e o combinație care poate devia ușor. dar niciun element din spațiu nu e nelalocul lui. poate doar extinctorul, pe care l-am dat la o parte înainte să fac o poză, căci ”mă bruia” optic.

chiar și baia a trecut testul. meniul? cine l-a băgat în seamă? dă-mi design bun și-ți accept și o cafea proastă. nu a fost cazul. cafeaua a fost perfect rezonabilă. și ceaiul din fructe asemenea. doar că cine ajunge la dialogue n-o va face, cred eu, pentru vreun meniu sofisticat, ci pentru spațiu și atmosferă. de ambele e vinovat – am aflat – radu savopol, alias domnul ”5 to go”. ceea ce explică multe.

long story short, deși am ajuns cu jumătate de oră mai devreme la întâlnire, mi-aș fi dorit ca petruța să întârzie, să mai pot poza detalii. și m-am gândit la toți prietenii fotografi, care s-ar fi dat cu ale lor canon-e și nikon-e mult mai frumos peste coloane și mozaic față de cum am făcut-o eu cu un biet telefon cu o cameră avariată și fără memorie pe deasupra.

un singur defect i-am găsit spațiului: dacă nu te întâlnești (cum am făcut eu:) cu oameni foarte interesanți, care chiar să te poată ține într-un dialog cu ei, atenția ți-e deturnată – fatalitate! – de detalii și design. de revenit!

foto deschidere: pagina de facebook dialogue

restul: je

 

 

Spread the love

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *