Navigation Menu+

călătorii pe porțelan

Posted on May 25, 2017 by in champagne me, caviar me, ritz hotel me | 0 comments

unii dintre noi umplem memoria telefonului cu selfie-uri sau poze cu monumentele-reper de prin locurile pe unde mergem, alții aducem magneței, căni sau chiar pietre de pe malul mărilor mai albastre decât a noastră. ana wagner își ține amintirile din călătorii – cum altfel? – pe porțelan.

cea mai recentă colecție semnată de artista pe care eu (ca voi, mulți alții) o apreciez de ani buni se numește chiar așa – ”călătoria/the journey”.

călătorind, am învățat să-mi descopăr și prețuiesc rădăcinile, originile, tradițiile. e ca și cum din depărtare vezi mai bine ce aveai tot timpul lângă tine și nu băgai de seamă. călătoria îmi dă plenitudinea sentimentului de libertate, șansa de a mă apropia de adevăr, de ceea ce este autentic și cât mai aproape de esență. călătoria este, de fapt, metafora drumului către iubirea absolută. de aici motto-ul colecției, care punctează grafic, pe alocuri, piesele: life is a beautiful journey to the realm of love.” – explică ana wagner sursa de inspirație a colecției pentru care nu are sens să mai folosesc eu superlative, căci ar fi redundante, odată ce priviți imaginile.

enjoy!

p.s. piesele din colecție au prețuri cuprinse între 50 și 320 de euro și merită fiecare eurocent!:) –  sunt din porțelan pictat manual, cu aur pur, platină sau argint și arată la fel de spectaculos în realitate precum în pozele de mai jos.

pe ana wagner o găsiți la wagner arte frumoase și povești

atelier & showroom
dr. gheorghe marinescu nr.4, etaj 1
T. +40723 191 656
office@wagnerarte.ro

 

foto: tudor bronitki (imaginile de studio), bogdan gheorghiță (fotografiile în natură)

Spread the love

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *