Navigation Menu+

smart places to go to (I)

Posted on Mar 17, 2017 by in smart places to go to | 0 comments

sunt locuri și orase care te-așteaptă cu bratele deschise, te seduc de la prima vedere și te ademenesc să revii. destinațiile de călătorie sunt o chestiune strict personală, la fel, și experiența odată ajuns la fața locului. prietenii mei s-au scandalizat să afle că veneția mi-a lăsat un gust sălciu, să-i spunem, la prima noastră întâlnire, așa cum și pe mine m-a uimit că există oameni cărora nu le place barcelona!

mai jos sunt imagini din câteva locuri în care m-am simțit acasă sau “mai” vie:). nu sunt neaparat cele mai reușite sau spectaculoase, am încercat doar să găsesc cadre în care eu nu apar (nu mi-a prea ieșit la marrakech, dar la altele am trișat, decupându-mă discret:))

în treacăt fie spus, pentru motive care-mi scapă încă, am renunțat să mai fac poze prin călătorii. e, probabil, modul meu de-a protesta față de obsesia noastră pentru selfie-uri, snapchat-uri și alte “instagrame”. sau poate, doar m-am făcut ceva mai înțeleaptă și simt cumva că dacă m-aș opri să capturez momentul cu pricina, aș rata exact prezentul, de dragul unei amintiri pentru viitor.

acum însă, regret sincer că n-am facut poze în malta – măcar în mdina cea frumoasă, tăcută și gravă, care este la loc de cinste între locurile mele preferate (de până acum), din lumea aceasta.

to be continued:)

foto: stradalunii.com

 

 

Spread the love

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *