Navigation Menu+

triluri pe porțelan

Posted on Apr 26, 2018 by in biutiful | 0 comments

poate c-a fost lumina care cădea abrupt pe delicatele ”făpturi” de porțelan. sau cuvintele cu sens pe care ștefan câlția le-a spus despre artistul care i-a fost student și i-a devenit prieten. poate ciripitul izbindu-se de pereții căptușiți de-o grădină verticală din spațiul qreator by iqos și conversațiile spumoase cu oameni fini și pasionați de poveștile frumoase pe care ana și irina wagner ni le spun. ceva din toate astea m-a făcut să răscolesc pagini de net când m-am întors de la vernisajul expoziției adânc în inima grădinii, în încercarea de a afla cum se numesc păsările pictate de vadim crețu pe ceainice, cești și pandantive din porțelan.

pasionați de ornitologie sau nu, veți fi, precis, la fel de fascinați ca mine de delicatele tușe trasate de vadim crețu pe porțelan la prima sa experiență în această tehnică.

adânc în inima grădinii aprofundează tema expoziției sale de anul trecut hortus conclusus (grădini ascunse).

piesele colecției adânc în inima grădinii pot fi admirate și cumpărate până pe 24 mai din showroomul wagner arte din cotroceni. (program luni – vineri, 10.00 – 18.00, sâmbăta 10.00 -14.00). ulterior, va apărea și o colecție realizată în tehnica print, serie limitată.

 

 

 

Spread the love

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *