Navigation Menu+

un alt fel de #rezist

Posted on Apr 6, 2020 by in fără repetiție | 0 comments

”thing to remember is if we’re all alone, then we’re all together in that too.” replica asta de pe la finalul lui p.s. i love you mi-a venit în minte zilele acestea, în care care mai toți schimbăm des rolul de pacienți pe-o canapea imaginară cu cel de terapeuți amatori online. suntem pe rând bine, speriați, resemnați, enerva(n)ți, înțelepți, aroganți, (ne)știutori, temători, recunoscători. și de la capăt. e perioada când relațiile se testează, se cimentează sau eșuează, când fricile și nevoile noastre refuză să rămână-n șoaptă, când fiecare zi în ehilibru pare o acrobație a la philippe petit.

rețeta mea e pe bază de prieteni, (muzică de) tango, pictură (nimic demn de luvru sau mnac, dar ce dacă?:) și muncă – slavă cerului, căci dacă nu ne face liberi, ne ține măcar ocupați.

ana și irina wagner ne fac cadou rețeta lor – i’m still standing este răspunsul lor, pus pe porțelan și tricouri (realizate în colaborare cu the f factor), un mod de-a rezista prin iubire, solidaritate și umor la orice situație de urgență. desenele simbolice, realizate de ana cu instrumente minimale, găsite printre jucăriile copilului, redau stările din viața familiei în izolare acasă. casa este simbolul spațiului cald și plin de siguranță în care, copii fiind, am primit iubirea. așa am simțit. așa am trăit. așa credeam că merită să trăiești. cu atât mai mult acum, când suntem blocați în case pentru un timp nedefinit. cred că doar iubirea ne va salva. casa poate fi locul în care regăsim tot ce este mai bun în noi, iubirea – crede ana.

ce vom (re)găsi la finalul acestei experiențe prin care trecem ”pe proprie răspundere” rămâne de văzut. până atunci, găsiți produsele din colecția i’m still standing pe www.wagnerarteshop.com si www.thefffactor.ro.

comanda se face săptămânal, iar 10% din încasări se donează către asociația zi de bine, ong implicat în strângerea de fonduri pentru aparatură și echipamentele necesare medicilor care tratează cazurile de covid-19.

Spread the love

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *